Raluca Coroiu este optometrist în cadrul echipei OPTICLINIC MED începând cu anul 2014.

Competențele ei în domeniul optometriei includ:

  • realizarea de consultații optometrice în vederea stabilirii dioptriilor
  • realizarea de consultații specifice prescripției de lentile de contact

Alte competențe de interes profesional:

  • comunică deschis și transparent cu fiecare pacient, ascultă nevoile fiecăruia și caută întotdeauna să ofere mai multe opțiuni pentru fiecare problemă a celor cu care interacționează
  • oferă consultanță de specialitate în alegerea lentilelor și a ramelor pentru dorința personalizată a fiecărui pacient în parte
  • orientată mereu spre dezvoltare profesională, pentru a asigura calitatea înaltă a serviciilor și recomandărilor făcute către clienții clinicii oftalmologice Opticlinic MED
raluca coroiu

Raluca Coroiu a făcut cunoștință cu domeniul opticii pentru prima dată în anul 1996 în rolul de consultant vânzări. Ulterior a devenit manager de magazine și formator de echipe.

În perioada 2002-2005 a urmat Școala Tehnică de technician optometrist Spiru Haret din București, unde și-a lărgit aria de competențe profesionale, de la consultant vânzări la optometrist.

Raluca este mereu interesată de noutățile în domeniul în care activează, interes manifestat prin participarea la numeroase traininguri de vânzare și cursuri cu tematică tehnică, cu privire la materialele și caracteristicile lentilelor și a ramelor.

Este o membră extrem de valoroasă a echipei Opticlinic MED, fiind dedicată meseriei de optometrist. Dragostea pentru profesie îi explică atât înclinația către oameni și spre nevoile lor, cât și abilitatea de a găsi rapid mai multe soluții la o problemă.

De fiecare dată când ne vei trece pragul, Raluca te va întâmpina cu zâmbetul pe buze și va face din orice vizită în optică o experiență plăcută pentru tine.

În timpul liber, Raluca îl petrece la o plimbare în aer liber sau citind o carte bună.