20% REDUCERE la lentilele cu protecție pentru calculator + un kit de curățare Zeiss CADOU

Petreci mult timp în fața calculatorului sau tabletei? Știai că lumina albastru-violet emisă de ecranul calculatorului sau tabletei îți poate afecta vederea? Chiar și privitul la televizor timp îndelungat are efecte negative asupra ochilor tăi.

Recomandarea specialiștilor în aceste cazuri este folosirea unor ochelari cu lentile tratate special pentru a compensa efectele negative ale luminii emise de LED-urile dispozitivelor electronice asupra ochilor tăi. Acest tratament se poate aplica atât pe lentilele cu dioptrii, cât și pe lentilele fără dioptrii.

La Opticlinic Med suntem dedicați găsirii celor mai bune soluții pentru clienții noștri, astfel ca vederea lor sa fie mereu în cea mai bună formă posibilă. Suntem parteneri autorizați ai celor mai renumite branduri în domeniu, iar acest lucru ne obligă să fim mereu la înălțimea așteptărilor.

Ca partener autorizat ZEISS, Opticlinic Med îți oferă în perioada 15 octombrie – 31 decembrie 2020, 20% reducere la achiziția lentilelor cu protecție pentru calculator ZEISS DuraVision® BlueProtect. În plus, primești CADOU un kit de curățare a ochelarilor, tot de la ZEISS. Astfel, ești pregătit pentru o nouă zi de muncă intensă în fața calculatorului.

Lentilele astfel tratate reflectă parțial lumina albastru-violet emisă de ecranele LED, împiedicând lumina să intre în ochi.
Kit-ul de curățare de la Zeiss conține o soluție de curăţat lentile (30 ml) + o lavetă microfibră, într-un ambalaj practic, resigilabil pentru utilizare multiplă. Acest kit asigură curățarea temeinică și, în același timp, delicată a lentilelor de ochelari, fără a lăsa reziduuri pe lentile.

Pentru a curăța lentilele, pur și simplu pulverizezi lichidul pe laveta din microfibră și apoi cureți prin ştergere ambele părți ale lentilei.
Spray-ul nu conține substanțe de curățare agresive care ar putea deteriora lentila, tratamentele sau suprafața optică. Fără aditivi și parfumuri artificiale.

Iată cum poți folosi în mod corect kit-ul de curățare Zeiss:

Ai nevoie de rame pentru ochelarii de protecție pentru calculator? Nicio problemă. În magazinul de optică al centrului oftalmologic Opticlinic Med vei găsi o gamă foarte largă de opțiuni, de la branduri de renume până la rame economice, accesibile fiecăruia.

Ai grijă de ochii tăi! Protejează-i cu lentilele ZEISS DuraVision® BlueProtect, acum la un preț special!

Oferta este valabilă în Centrul Oftalmologic Opticlinic Med din Cluj-Napoca, str. Bucegi 13-15, în perioada 15 octombrie – 31 decembrie 2020. Pentru orice detalii sau recomandări, îți stăm la dispoziție și la telefon 0785-020.406 sau 0364-104.710.