20% REDUCERE la ramele de ochelari Saint Laurent Paris

Ai nevoie de o pereche nouă de ochelari? De ce să nu alegi o ramă de ochelari realizată de un designer renumit care să-ți reflecte cu adevărat stilul personal?

În perioada 27 octombrie – 27 decembrie 2020 vino în clinica oftalmologică Opticlinic Med și beneficiază de -50% reducere la toate modelele de rame de ochelari Saint Laurent pentru ochelari de vedere.

Colecția de rame de ochelari Saint Laurent include atât stiluri clasice de rame care nu se demodează niciodată, cât și modele trendy inspirate din elemente ale dinamismului contemporan.

Ochelari cu atitudine

Ochelarii Saint Laurent sunt alegerea ideală pentru bărbații și femeile cu atitudine încrezătoare, care știu ce vor.

Ramele Saint Laurent se personalizează cu lentilele prescrise de medicul oftalmolog.
Combină-i cu lentilele de ultimă generație Zeiss cu protecție pentru calculator, care au de asemenea o reducere de -50% în această perioadă. Vezi detalii aici.

Profită de reducerea -50% la toate ramele de ochelari Saint Laurent. Vino la noi și găsește-ți perechea ideală!

Oferta este valabilă în Centrul Oftalmologic Opticlinic Med din Cluj-Napoca, str. Bucegi 13-15, în perioada 27 octombrie – 27 decembrie 2020. Pentru orice detalii sau recomandări, îți stăm la dispoziție și la telefon 0785-020.406 sau 0364-104.710.

reducere-rame-saintlaurent-opticlinic-500x500
reducere-rame-dame-saintlaurent-opticlinic-500x500

Despre brand

Yves Saint Laurent a înființat una dintre cele mai emblematice case de modă din lume în 1961, aducând pentru prima dată conceptul de îmbrăcăminte de lux, în ținutele de zi cu zi.
Brandul Saint Laurent este sinonim cu tinerețea și libertatea, creatorul lor fiind unul dintre cei mai influenți designeri ai secolului XX. Casa de modă și-a păstrat identitatea de-a lungul timpului și a rămas mereu la curent cu ultimele tendințe. Astăzi, Saint Laurent continuă să inspire sub conducerea fermă a directorului de creație Anthony Vaccarello.

Saint Laurent oferă o gamă largă de haine, accesorii, bijuterii și ochelari atât pentru bărbați, cât și pentru femei, toate distinse prin sigla „Saint Laurent Paris”.