Optică

Echipa Opticlinic Med vă pune la dispoziție o gamă largă de lentile și rame de ochelari, pentru toate categoriile de vârstă, la prețuri accesibile, dar și o varietate de brand-uri de top precum Silhouette, Saint Lauren, Gucci, Vogue, Dolce&Gabana, Ray Ban, Guess, Mont Blanc și multe altele. Realizăm un spectru larg de ochelari, începând de la cei simpli, monofocali, până la cei progresivi, personalizați sau cei dedicați unor activități speciale, cum ar fi munca de birou.

De asemenea, în optică veți descoperi colecția de ochelari de soare în numeroase forme, culori și materiale. Ochelarii de soare au rol de protecție împotriva razelor UV periculoase. Ne protejează ochii de boli oculare grave și oferă cea mai bună protecție împotriva razelor solare dăunătoare. Aceștia se recomandă a fi purtați atât de adulți, cât și copii, indiferent de anotimp.

Nu trebuie să uităm copiii – ramele speciale pentru ei vor facă alegerea ochelarului o joacă!

Deoarece ne dorim ca experiența dumneavoastră să fie placută, consultanții noștri vă vor ajuta cu drag pentru a alege ceea ce vi se potrivește nevoilor și dorințelor dumneavoastră.