Optică

optica cluj manastur

În optica noastră din Cluj vei găsi o gamă largă de lentile și rame de ochelari, pentru toate categoriile de vârstă, la prețuri accesibile, dar și o varietate de branduri de top precum Silhouette, Saint Lauren, Gucci, Vogue, Dolce&Gabana, Ray Ban, Guess, Mont Blanc și multe altele.

Realizăm un spectru larg de ochelari, începând de la cei simpli, monofocali, până la cei progresivi, personalizați sau cei dedicați unor activități speciale, cum ar fi munca de birou.

De asemenea, în optică vei descoperi colecția de ochelari de soare în numeroase forme, culori și materiale.

Ochelarii de soare au rol de protecție împotriva razelor UV periculoase. Ne protejează ochii de boli oculare grave și oferă cea mai bună protecție împotriva razelor solare dăunătoare. Aceștia se recomandă a fi purtați atât de adulți, cât și copii, indiferent de anotimp.

Nu îi uităm nici pe cei mici. Ramele speciale pentru copii vor face alegerea ochelarului o joacă!

Deoarece ne dorim ca experiența ta să fie extrem de placută, consultanții noștri te vor ajuta cu drag pentru a alege ceea ce ți se potrivește cel mai bine. Pentru aceasta vom lua în calcul prescripția de ochelari (în cazul ochelarilor de vedere), preferințele tale, forma feței și bugetul tău.

Cu siguranță vei găsi la noi cel puțin o opțiune potrivită pentru tine.