Uită de cataractă!

Ai cataractă sau cunoști pe cineva cu această boală?

Poți beneficia GRATUIT de o operație de cataractă în Centrul Oftalmologic Opticlinic Med, realizată de Dr. Cătălin Cărăuș, medic primar oftalmolog. În perioada 15 noiembrie – 15 decembrie 2020 completează formularul de mai jos și înscrie-te în concurs. La finalul perioadei de înscriere câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți electronică.

Prețul unei operații de cataractă poate fi în valoare de până la 2.600 lei, conform tarifelor clinicii, iar noi oferim gratuit această intervenție pentru cineva care are nevoie.

Ne-am propus ca, în fiecare an, să oferim un ajutor în plus unei persoane care se luptă cu această boală (cataracta) și își dorește o intervenție chirurgicală realizată de către un medic specialist, folosind aparatură de ultimă generație. La Opticlinic Med venim în ajutorul pacienților care au o astfel de afecțiune, invitându-i să beneficieze de serviciile centrului nostru oftalmologic, în condiții de maximă siguranță și profesionalism în ceea ce privește actul medical.

Completează formularul de mai jos cu datele tale sau, dacă știi pe cineva care are nevoie de o astfel de intervenție, direcționează-l spre site-ul nostru pentru a se putea înscrie. Dacă asiști o persoană pentru a se putea înscrie în acest concurs, atunci în câmpurile de mai jos veți completa datele persoanei respective (ex. tată, mamă, bunici etc.).

Operația de cataractă este cea mai frecventă intervenție chirurgicală din Uniunea Europeană și este, în general, o procedură sigură, eficientă și rapidă (durează 5-10 minute).

    operatie-de-cataracta-opticlinic-med-doctor-catalin-caraus

    Dacă vrei să afli mai multe despre ce este cataracta, ce presupune operația de catractă sau orice alte informații pe acest subiect, citește acest articol: https://www.opticlinic-med.ro/cataracta-ce-este-tratament-operatie/

    Vezi procedurile noastre în privința limitării răspândirii virusului Sars COV 2 aici.
    Citește Regulamentul de participare la concurs aici.