Garanția Opticlinic MED

garantia opticlinic med act medical

Opticlinic MED vine în sprijinul pacienților cu un sistem integrat de servicii medicale de prevenție, diagnostic, tratament și chirurgie. Pentru a garanta cele mai bune rezultate, medicii noștri folosesc aparatură performantă care îi sprijină în diagnosticarea 100% precisă. Peste 40.000 de pacienți care ne-au trecut pragul ne recomandă pentru calitatea serviciilor.

Promisiunea noastră

SIGURANȚA UNUI DIAGNOSTIC CORECT

Personalul nostru medical abordează cu profesionalism fiecare pacient și îi asigură examinarea oftalmologică completă. Investigațiile amănunțite pe care medicii noștri le realizează stau la baza unui diagnostic exact asupra afecțiunilor oftalmologice.

MEDICI CU EXPERIENȚĂ

Medicii Opticlinic MED au o experiență vastă și sunt la curent cu noutățile în domeniul oftalmologiei. Dr. Cătălin Cărăuș este coordonatorul activității medicale Opticlinic MED. Este medic primar oftalmolog, pasionat de cazurile complexe (atât medical, cât și chirurgical), iar soluțiile și tratamentele găsite de el au devenit deseori exemple de bune practici.

caraus-catalin-new-170px

APARATURĂ PERFORMANTĂ

Clinica noastră este dotată cu aparatură medicală performantă, de ultimă generație. Aceasta ne sprijină în oferirea unui diagnostic corect și a tratamentelor optime. Totodată, toate produsele și materiile prime folosite în timpul intervențiilor chirurgicale sunt produse premium.

Garanția calității serviciilor noastre se vede în fiecare detaliu. Ne asigurăm că toate consumabilele intraoperatorii sunt 100% sigure și le oferim pacienților:

  • îmbrăcăminte de unică folosință în sala de operații
  • trusă individuală sterilă
  • consumabili intraoperatorii sterilizați cu Plasmapp
laser-yar-380x350-small

CONSULTANȚĂ ÎN ALEGEREA RAMELOR

Optometriștii Opticlinic MED au experiența necesară pentru a-i ghida pe pacienți în alegerea celor mai potrivite soluții stilului lor de viață. Ne mândrim cu faptul că optometriștii noștri sunt la curent cu noutățile din domeniu. Mai mult, aceștia au expertiză în ceea ce privește materialele și caracteristicile lentilelor și a ramelor.

consultanta-1
promoții reduceri ochelari
consultanta-3