Echipa noastra

Fă cunoștință cu echipa de medici oftalmologi, asistenți și optometriști din cadrul Opticlinic Med. Echipa condusă de Dr. Cărăuș Cătălin, medic primar și chirurg oftalmolog, vă așteaptă cu un sistem integrat de servicii medicale prevenție, diagnostic, tratament, chirurgie și optică.

Alături de echipa medicală, colegele noastre registrator medical vă vor ajuta să aveți parte de o experiență plăcută în cadrul clinicii noastre.

Clinică

doctor catalin caraus parte din echipa noastra
Dr. Cătălin Cărăuș

Medic Primar | Chirurg Oftalmolog

Medic primar oftalmolog în Clinica Oftalmologică Opticlinic MED și asistent universitar în cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca.
Competențele lui în domeniul oftalmologiei includ consult oftalmologic în ambulator şi urgenţă pentru adulți și copii, diagnostic, tratament şi urmărire, chirurgia cataractei, chirurgia retinei – dezlipire de retina, vitrectomie posterioară, gaură maculară, chirurgia glaucomului, chirurgia pleoapei, laser retinian, laser SLT, imagistică și interpretare, intervenții laser, tratament minim invaziv degenerescență maculară legată de vârstă.

detalii
opticlinic-med-doctor-tichil-teodora-683x768
Dr. Teodora Țichil

Medic Specialist

Medic specialist în oftalmologie și cadru medical în Clinica Oftalmologică Opticlinic MED din anul 2020.
Competențele ei în domeniul oftalmologiei includ consult oftalmologic în ambulator şi urgenţă pentru adulți și copii, diagnostic, tratament şi urmărire, imagistică și interpretare, intervenții laser și tratament minim invaziv degenerescență maculară legată de vârstă.

detalii
opticlini-asistent
Asist. Dan Andrei Fărcaș

Asistent Medical

Este asistent medical în Clinica Oftalmologică Opticlinic MED din anul 2020. Competențele lui Andrei include activitatea de prevenire, supraveghere și control al infecțiilor asociate asistenței medicale.

detalii
maria-onet
Maria Oneț

Registrator Medical

lumita-roman
Luminița Roman

Registrator Medical

Optică

În optica noastră realizăm un spectru larg de ochelari, începând de la cei simpli, monofocali, până la cei progresivi, personalizați sau cei dedicați unor activități speciale, cum ar fi munca de birou.

Deoarece ne dorim ca experiența ta să fie extrem de placută, consultanții noștri te vor ajuta cu drag pentru a alege ceea ce ți se potrivește cel mai bine. Pentru aceasta vom lua în calcul prescripția de ochelari (în cazul ochelarilor de vedere), preferințele tale, forma feței și bugetul tău.

 

Cluj-Napoca

opticlini-raluca
Raluca Coroiu

Optometrist

Optometrist în cadrul echipei OPTICLINIC MED începând cu anul 2014. Competențele ei în domeniul optometriei include realizarea de consultații optometrice în vederea stabilirii dioptriilor, precum și realizarea de consultații specifice prescripției de lentile de contact.

detalii
opticlini-maria-new
Maria Maier

Optometrist

detalii

Turda

nela-cobianu-new
Nela Cobianu

Optometrist

oOana-pasc
Oana Pașc

Consultant vânzări